BabacoVera
113,00 €
Hedelmäjauhe Babaco-papayasta ja vuoripapayasta
- Hedelmien kuitu- ja entsyymirikas hyvää tekevä jauhe babaco-papayasta
- Sisältää intensiivistä valoenergiaa ja korkeita värähtelyjä
- Kokonaisvaltaisesti säilytetty ja herkullinen hedelmäjauhe
- Auttaa ruoan nopeassa pilkkoutumisessa ja solujätteen tehokkaammassa poistossa
- Sisäinen entsyymikuorinta
- Alkuperäiskansojen tuntema nimillä “terveysmeloni” tai “lääkepuu”
- Menestyy hedelmällisessä vulkaanisessa maaperässä, jossa on laaja ravinnepitoisuus
- Gluteeniton ja laktoositon
- Ei säilöntäaineita
- Reilua ja vastuullista yhteistyötä Ecuadorin vuoriston pienviljelijöiden kanssa
Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)
Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)
Ecuadorin vuorten sankaritar
Babaco-papaya on sankarittaremme Ecuadorin vuorilta. Puut kasvavat korkealla Andeilla, 3 500 metrin korkeudessa, erittäin hedelmällisessä vulkaanisessa maaperässä, joka on täynnä valoenergiaa (biofotoneja). Tämä erityinen papayalajike kasvaa vain Ecuadorissa – se on kotonaan siellä. Nämä hedelmälliset maat sisältävät uskomattoman laajan kirjon ravinteita ja luonnollisia yhdisteitä, jotka tukevat terveellistä elämää. Maa on täynnä mineraaleja ja hivenaineita, joita löytyy nykyään harvoin muualta. Valitsimme tämän viljelyalueen hyvin tietoisesti, ja babaco-papayammet kukoistavat upeasti tässä ympäristössä. Kaikki kasvit ja niiden hedelmät imevät maaperän monipuoliset ravinteet ja kehittävät ominaisuuksiaan parhaissa ilmasto-olosuhteissa.
Alkuperäiskansojen “terveysmeloni”
Alkuperäiskansat kutsuvat hedelmää nimillä “terveysmeloni” tai “lääkepuu”. Kypsymättömässä vaiheessa, eli ensimmäisten 6–8 kuukauden aikana, babaco-papayan kuori on tummanvihreä. Sisällä oleva hedelmäliha on valkoista ja täynnä PAPAIINI-entsyymiä.
Sadonkorjuu oikeaan aikaan on ratkaisevaa
Pienviljelijämme tunnistavat ja aistivat oikean sadonkorjuuajan hienovaraisuudet. Siksi he korjaavat jokaisen hedelmän huolellisesti käsin vain silloin, kun se on täynnä papaiinia. Tärkeän kasvukauden aikana hedelmän papaiinirikas mehu suojaa sitä käymiseltä, mädäntymiseltä ja tuholaisilta. Babaco-hedelmä käy läpi perusteellisen muutosvaiheen ennen täyttä kypsyyttä. Kun sen kuori muuttuu kellertäväksi ja hedelmä kypsyy, sen sisällä oleva hedelmäliha on punertavaa. Tässä vaiheessa hedelmä maistuu herkulliselta, mutta sisältää enää vain pienen määrän entsyymejä.
Entsyymit – elämän avain
Kuten babaco-papaya tarvitsee papaiinientsyymien sekoitusta suojellakseen itseään ja varmistaakseen terveellisen kasvunsa, myös ihmiset tarvitsevat entsyymejä. Kaikki kehossamme tapahtuvat prosessit toimivat vain, jos entsyymejä on riittävästi – ne ohjaavat näitä prosesseja. Tiede on tänä päivänä osoittanut, että kehon entsyymitoiminta vähenee ikääntyessä ja stressin vaikutuksesta. Siksi suosittelemme entsyymirikkaiden ruokien nauttimista päivittäin.
Viljelemme babaco-papayaa juuri tästä syystä. BABACOVERA® tarjoaa sinulle lisäravintona entsyymirikkaan, runsaskuituisen hedelmäkuituruuan. Papaiini on entsyymi, joka pilkkoo proteiinit pienimpiin aminohappoihin ja tukee ruoansulatusta. Koska ruoka pilkkoutuu nopeasti, ravintoaineet pääsevät tehokkaasti soluihin, ja solujäte poistuu kehosta nopeammin.
Käsittelemätön, herkullinen, entsyymipitoinen hedelmäjauhe
BABACOVERA® on käsittelemätön, herkullinen ja entsyymirikas hedelmäjauhe, joka koostuu 90 % kokonaisesta vihreästä babaco-papayasta ja 10 % jauhetuista carica-papayan siemenistä. BABACOVERA® on gluteeniton ja laktoositon. Koska päivittäiseen ruokavalioon tulisi kuulua terveellinen annos elintärkeitä hedelmiä ja vihanneksia, suosittelemme, että pureskelet BABACOVERA®-jauhetta päivittäin terveytesi hyväksi. Jauhe on helppo pitää mukana kaikkialla – kotona, töissä ja liikkeellä ollessa. Pureskeleminen antaa sinulle keveyden tunteen, vapauttaa ja täyttää sinut elinvoimalla.
Tee BABACOVERA® osaksi päivittäistä ruokavalioasi
Pureskele ¼ teelusikallista hedelmäjauhetta useita kertoja päivässä, aterioiden välillä ja niiden jälkeen. Kostuta se hyvin syljellä ennen nielemistä. BABACOVERA® lisää janon tunnetta, joten muista juoda paljon vettä.
Babaco-papaya-puut kasvavat korkealla Andeilla, 3 500 metrin korkeudessa.
Käyttösuositus
Nauti 1/4 teelusikallista hedelmäjauhetta useita kertoja päivässä aterioiden yhteydessä. Kostuta jauhe hyvin syljellä, pureskele ja niellä.
Tärkeää: Muista juoda paljon vettä!
Ruoansulatuksen tueksi ota 1/4 teelusikallista suoraan aterian jälkeen.


Arvostelut